NetEnt lanserer Jimi Hendrix spilleautomat

Author: 
Snorre

NetEnt rocker 2016, Jimi Hendrix spilleautomat lanseres 21. april!

NetEnt annonserte nylig at de slipper Jimi Hendrix spilleautomat 21. april.  Automaten som vil bli den andre i rekken med rock ‘n roll som tema kommer tre måneder etter kassasuksessen Guns ‘n Roses.

NetEnt tar oss med på rocketurne i 2016

NetEnt slapp nyheten under ICE Total Gaming messen i London nylig. Jimi Hendrix spilleautomaten vil bli den andre i rekken av totalt tre spilleautomater som selskapet slipper i 2016 med rock ‘n roll i fokus. Startskuddet gikk av med lanseringen av Guns ‘n Roses automaten i januar og nå viser det seg at NetEnt har intensjon om å lage en rocketurne som varer ut hele året. Turneen som startet med det ikoniske rockebandet beveger seg videre til legenden Jimi Hendrix og avsluttes med Motorhead i september. Vi har sett nærmere på hva en kan forvente seg av spilleautomaten som er basert på Rockens Hall of Fame’s beste instrumentalist.

Hva vet vi om Jimi Hendrix spilleautomaten?

Dessverre vet vi ikke så mye som vi hadde likt, men mer enn en kan forvente 3 måneder før lanseringsdato. Spillutviklerne tar automaten veldig seriøst og Simon Hammon, Chief Product Officer, sa under messen i London følgende:

«Jimi Hendrix er udiskutabelt en av de største rockestjernene som noe gang har levd. Det er en stor ære og med stor respekt å få rettigheten til å lage et merkevareprodukt med Jimi Hendrix». 

NetEnt jobber faktisk tett med Hendrix familien for å skape en hyllest som rettferdiggjør legendens status. 

Jimmy Hendrix rocker i 3D!

Jimmy Hendrix vil bli brakt tilbake i live via «morph target» animasjon, som skaper hundrevis av unike ansiktsuttrykk, som virkelig vil komme frem i 3D. Denne teknologien er fra før benyttet i spilleautomaten Dr Jekyll & Mr Hyde for de som har spilt den. Vi gleder oss veldig til å se resultatet.  NetEnt viderefører også spilleliste-funksjonen som vi fikk oppleve for første gang i Guns ‘n Roses automaten. Spillelisten viste seg å være veldig populær blant spillere og en kan vente seg fem nye sanger å velge mellom. «Foxy Lady», «Purple Haze», «Crosstown Traffic» og «Little Wing» kan være noen av alternativene du kan høre på mens du spiller.

Klarer NetEnt å gjenskape suksessen?

Det er ikke tvil om at NetEnt skaper flere hitter enn flopper, så oddsen er god for at dette kan bli nok en suksess. Selv om vi vet lite om de ulike funksjonene/bonusspillene som vil bli presentert i Jimi Hendrix spilleautomaten, har vi tiltro til selskapet. Guns n’ Roses automaten har vært en eneste stor suksess så fallhøyden er stor. En kan argumentere at Guns n’ Roses er et mer tidsaktuelt band med større tilhengerskare som igjen er i rett kundegruppe for spilleautomater.  Når det er sagt så har NetEnt vist gang på gang at de har det som skal til for å skape innovative spill -funksjoner som er med å drive bransjen fremover.  Vi venter i spenning til lansering 21. april. 

 

 

Spesialtilbud for våre besøkende