Dragon Dance | Microgaming lanserer ny spilleautomat

Author: 
Snorre

Microgaming feirer nyttår i Kina med Dragon Dance

8. februar er det nyttårsfeiring i Kina, hvor Microgaming vil være med på feiringen ved å gi ut deres nyeste spilleautomat Dragon Dance.

Dragon Dance tar deg med til Kina

Dragon Dance tar deg med in i den kinesiske verden hvor nyttårsfeiring og karneval er på agendaen. Lydsporet med kinesisk musikk er med på å sette stemningen, hvor hjulene fylles opp med høyt utbetalende drager, kinesiske karakterer, lavt utbetalende nummere og bokstaver. Det dukker også opp wild-symboler som er representert ved symbolet Dragon Dance og scatter som gir gratis spinns. Spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 243 «ways to win». Det vil si at du har alle gevinstlinjene og for å vinne holder det at symbolene inntreffer på hjulene etter hverandre. 

Vinn stort med festlige free spins og betal deg til større gevinster

Dragon Dance gir deg en skikkelig fest hvis du får 3 eller flere scatter-symboler. Du vil da få 15 gratis spinn hvor gevinstene tredobles. Det er her du vinner de store gevinstene og festen kan begynne.  Microgaming har også lagt inn en vri, som man sjeldent ser, for å gi automaten ekstra særpreg.  Du vil nemlig få anledning til å kjøpe deg ekstra spinn. Mangler du et symbol for å vinne kan du betale for å spinne hjulet på nytt. Du kan spinne så mange ganger du vil og prisen vil variere i henhold til gevinsten du vil motta hvis du treffer. Vi har sansen for løsningen som øker underholdningsverdien og tilfører et nytt taktisk aspekt til automaten.

Mr Green tar del i feiringen av nyttår i Kina

Kinesisk nyttår har hvert år fokus på et av tolv dyr, som representerer stjernetegn. Forskjellen i Kina er at varigheten er ett år og ikke en måned som vi har i vesten. 8 februar går vi inn i apens år og Mr Green (les omtale her) gir derfor ut bonus spinn på spilleautomaten GO Bananas.

Tilbudet gjelder kun mandag 8. februar og de tilbyr følgende godbit:

►     Innskudd på 200 kr gir 20 bonus spinn
►     Innskudd på 500 kr gir 55 bonus spinn
►     Innskudd på 1000 kr gir 125 bonus spinn

Bonus spinnene vil bli kreditert påfølgende dag, tirsdag 9. februar, ikke seinere enn kl. 1300.

Dans med dragene på Mr Green 9. februar.

Dragon Dance er en velutviklet spilleautomat fra Microgaming, med «betal for ekstra spinn» funksjon. Vil du danse med dragene er Mr Green et av casinoene som tilbyr automaten, som vil være tilgjengelig fra 9. februar. Har du i tillegg lyst å gå «bananas» dagen før lansering er det bare å ta del i feiringen av kinesisk nyttår. 

 

 

Spesialtilbud for våre besøkende