Casumo-Engelskmann vant £2,065,627 på Mega Fortune

Author: 
Snorre

Mega Fortune jackpoten vunnet igjen, heldig spiller over 2 millioner pund rikere!

Mega Fortune har allerede skapt 2016 første multimillionær, en heldig engelskmann vant £2,065,627 hos Casumo.

Vant £2,065,627 på et innfall!

Det var en typisk søndag for den heldige vinneren fra Yorkshire. Den 31 år gamle engelskmannen hadde spilt på Piggy Riches uten hell og var på vei ut døren. Han fikk et innfall og gikk inn på Casumo sin mobil app for noen trykk på Mega Fortune touch. Etter tre spinn, kom han inn på det sagnomsuste bonushjulet. Han hadde ikke større forhåpninger enn å vinne £50. Etter to runder hadde han truffet pilen begge ganger og når det siste hjulet stoppet, hadde han klart det vi alle drømmer om; han hadde han vunnet jackpoten. For å dobbeltsjekke spurte han sin far om han kunne bekrefte at han hadde blitt £2,065,627 rikere – og det hadde han! Han angrer nok ikke i dag på at han bestemte seg for å ta en siste runde på mobilen.

Gevinsten skal brukes på bolig, ferie og familien

Casumo melder om at vinneren fremsto som en fornuftig og jordnær type. Gevinsten skal investeres i bolig og han skal ta seg en velfortjent ferie, samt familien kan vente seg noe ekstra. Han skulle videre fokusere på det han elsket i livet som var golf, fotball og familie. Han slipper trolig å tenke for mye på greenfees og prisene på golfferier i den nærmeste fremtid.  

Tilfeldigheter kan forandre livet

Det er rart hvordan tilfeldighetene forandrer livet. Den heldige vinneren fra England hadde tenkt seg ut for en pils med venner og hadde slått av datamaskinen. Et innfall og tre spinn på mobilen forandret livet hans. Det kan skje på bussen, på vei til jobb, i køen på butikken eller hjemme før du legger deg. Vinneren hadde i tillegg blitt Casumo-spiller bare fire dager i forveien og nå er han blitt multimillionær. Det kan like gjerne være deg!?

Mega Fortune – søker du de store gevinstene?

Vi skulle ikke mange dagene inn i 2016 før Mega Fortune utbetalte sin første storgevinst. Spilleautomaten som så seint som i fjor hadde Guinness-rekord for største jackpotutbetaling på nettet (17,8 mill euro) utbetaler jevnlig store summer til heldige vinnere. De siste tre månedene har automaten skapt en multimillionær i snitt pr måned. Dette er raskere enn gjennomsnittet som ligger på utbetaling hver 69 dag. Selv om vinneren av den siste jackpoten sikkert er i skyene, er utbetalingen et stykke fra gjennomsnitte på 2,6 millioner pund.  

Casumo offensiv mot norske kunder

Casumo som er et svensk casino ble etablert i 2012. De har det siste året blitt mer kjent blant norske kunder etter omfattende profilering på tv. Du har kanskje sett de små hvite «casumoene» hoppe rundt på TV-skjermen og informere om velkomsttilbudet til Casumo? Er du ikke kunde i dag har du følgende å se frem til:

♦     Ved registrering vil nye spillere motta 20 gratis spinn på Starburst

♦     Når du gjør ditt første innskudd vil du motta en 200% bonus opptil €50 + nye 180 gratis spinn.

♦     Ved 2. og 3. innskudd vil du motta en 50% bonus

♦     Ved 4. og 5. innskudd venter det ne 25% bonus

 

Totalt vil du kunne motta 1200 euro i ekstra spillepenger og 200 gratis spinn

 

Prøv Casumo i dag og kanskje du blir neste multimillionær på Mega Fortune, les mer her

 

 

Spesialtilbud for våre besøkende

Topp 3 spilleautomater

  • 5,000kr